Ah ulan Ah!

Offff dinle la bunu:https://www.youtube.com/watch?v=Fk0V_GGa2XM

Şarkıyı başlatmadan yazıyı okumaya başlama, tavsiyemdir.

Anlatamam derdimi derdi olmayana.

Ne güzel demişler lan. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.

Bi 31 çektim tabi ferre ile beraber ulan arkadaş hani boşaldıktan sonra bi anda böyle bi hani özgüven tavan yapar ya. heh işte hani "oouuvv yeaa bu porno da ne la bunlar küçük şeyler ben dünyayı kurtarcam."

Hani hemen sonra kısa bir süre sonra üstüne bi loooserr lık çöker tükenmişlik , bitkinlik, eziklik, beceriksizlik. Olum ulan çok kötü bi şey la bu vallaha bak. Yaşıyondur la sen zaten bunu.

Heh işte ben şuan bu ruh haliyle yazıyom buraya


Şu an gecenin bu saatinde (saat 04.25) sikimsonik bir şekilde içimi buraya döküyosam bunu "aeeeuvuvvvv yes yes blog yazamda tıklatam reklamlara da pağra kozonom" diye değil kendimi rahatlatmak için  hem zaten az dikkat ettiysen reklamda koymadım bloga ki sen bunları rahat oku diye, şanslı seni seviliyoson.

Neyse, öyle işte eziklikten bahsediyodum. Hatırla lan o duygu durumunu -vay ne dedim la ben öyle be-   hatırla hisset o anı. berbat dimi. Katılıyon biliyom.
Olum varya bu his adamı hayattan soğutuyo la.
Ama kısa bi süreliğine Algın biraz genişliyo çok çok çok kısa bi süreliğine işte o özgüvenin tavan yaptığı zaman 10-20 sanieliğine o süre içinde böyle nası desem hayata, insanlara insanların yaşadıklarına, olaylara, böyle bi "bilge" bakış açısıyla bakıyon Gandalf'ın, Dumbledore'un, esas oğlan ve esas kızın olaylar ardı ardına yaşanırken  kıyamet koparken uzak bi yere ıssız bi yere sisin sessizliğin doruklarda olduğu yere fikir danışmaya gittiği bilge, olayı karamış olan ne sorsan cevap verebilecek kişi olan o yüksek şahsiyet bilirkişinin bakış açısı lan işte.

Amma velakin. Bununla birlikte süper bi enerji inanılmaz bi yaşam enerjisi, anı yaşama hissi, çıkıp sokaklarda  yaka paça bi yerde yağmur altında iliklerine kadar ıslanıp bağırma "ben burdayım laan" deme hissi. Heh ben şu son 2 gündür böyleydim süperdim çok şükür. Ama gene o depresif halime döndüm
Önceki yazılarımda bahsettim ya 3 şey keşfettim diye işte bu 3 şeyin benim üstümdeki etkisi böyle resmen unlocked superpowers hacı -hacının modası geçti la-

Sabret bekle Wait me baby! I'll came for you koçum.

Anlatcam bakam 2-3 aya. sabır sabır sabır...-biliyorsun tamamen düzelem öyle yazcam buraya o 3 şeyi, ama öyle iki motivasyon videosu koyup hadi koçum değil bunlar belli bi zaman alan hayatındaki kritik değişiklikler başta bunları yaparken çok zorlancam ama sonuç muhteşem.

Konudan sapma kal bende!

Eziklik diyoduk dimi. Şu an moralim bozukla ne bilem hava kapkara falan filan bide bu müzik bastırıyo arkadan "eöh eöh eöh yeah camon ssakin yeah çile çile çile" diye :D Ama müzik güzel iyidir pink floyd güzeldir.

Ssosyal kardeşim benim seni iyi anlıyom senin yaşadığın dışlanmışlığı yalnızlığı yaşadım ben hem de en okkalısını.

Başta ne dedim ben? Şunu dedim:

Anlatamam derdimi derdi olmayana.

heh ulan ben başta kendm düzelcem lan ben dediğimde google'da şöyle şeyler arıyodum yol yöntem bakıyodumö işte nası diyim: "asosyallikten kurtulmak", "çekingenlikten kurtulmak", "sosal fobi"  vs vs.

Ulan yav arakdaş sitelere bakıyom şimdi bunları düşündükçe tepem atıyo lan.
yok işte. " Haydi asosyallik kaderiniz değil kurtulun hayat çok güzel yeah!"
éAsosyallikten kurtulmanın 3 yolu: 1 insanlarla iletişim kur, 2 dışarı çık, 3 pc de çok durma,"


Hele bide, "sosyal insanların özelliklerli" gibi başlılar altında yorumlarda kendini tatmin eden bir sürü zavallı hani onlar süper ya süpergirl süperman ya! muhteşem ya onlar hani! hergün sabah uyanınca yüzünü denizde yıkayan, hergün, uzaklara bakıp derin derin düşünen ultra süper ötesi harikulade insanlar ya! onlar işeyip etmezler  ya "aaa ezikler", "aaa hiç kızla çıkmamışlar", "aaaaa yazık yaaaa hiç mojito içmemişler aaa", yeah come on! jack daniels yeah! jack daniels qeyfi!" 

Vay vay vay bak şunlara lan! Kelime bulamıyom lan size.
 Ben ilk zamanlarımda bunları bi bok zannederdim biraz çekinirdim bunlardan ama biraz düzelince bunların arasına girdim biraz bu tipler varya ha bak yanlış anlaşılmasın ben kimseye bi şey demiyorum sadece bu zihniyetteki insaların genelini oluşturan profil hakkındaki görüşlerimi dile getiriyorum -edebiyat dersi mi versem lan-

bu tipler diyodum bunlar varya 




0




Evet! sırfır evet lan evet sıfır hani şu çarpmada yutan toplamada etkisiz eleman olan sıfır, yazıldığı gibi okunan sıfır.
Hiç bi baltaya sap olamamışz bi takım küçük zevklerin içinde kaybolmuş amaçsız bi güruh la bunlar.
Çoğunun bi şeyden haberi yok hiç bi konu hakkında anca o konu hakkında popüler şeyleri bilir ne bi fikri vardır ne bi üstünde düşünür, yaranmak istediği güruhun basmakalıp tümcelerini ağzına pelesenk eden kişilerdir la bu zihniyete sahip olanlar.
Hiç çekinme lan bunlardan.

Sakinim tamam.

Eeee işte, "haydi size tavsiye 3 yol  vs vs eyler" diyoduk. ulan alayı bi işe yaramaz lan bunların neymiş asosyallikten kurtulmak için insanlarla iletişim kurulmalıymışmış kendini pc den soyutlamak lazımışmış sokakta fink atmalıymışmışız.

Vay be ne kadar kolay lan, basitmiş be.

"Rüstem abi! bana iki kilo iletişim kreması, 1.5 kilo "pc'den kopma tozu. yarım kiloda "dışarıya çıkmayı sağlayan macun" ver abi."


Ulan insan bu kadar mı habersiz olur lan bişeden sadece google da aratınca o konu hakkındada bi şeyimiz olsun tık alalım diye yazılmış ha bi metin veya kişisel reklamsız  bi yerde olsa bile sorundan bi haber  basma kalıp şeyler lan "yeaah hayat güzel yaşşa" gibi konudan habersiz gaz vermeler.

Ulan adam zaten "herkez beni izliyo her hareketim süper olmalı vırıvırıvırıvırı" diye sokakta zar zor yürüyo dışarda yemek bile yiyemiyo iki lafı bi araya getiremiyo sen de diyon buna haydi at kendini dışarı, vay be.

Bi halta yaramaz bunlar.

İşte bunlar beni başta resmen hayal kırıklığına uğrattı sonuçta internette her bilgi var demi! he hee var amk"
var da doğru mu yanlış mı orası sıkıntı.
1-2 ayımı böyle saçma sapan tavsiyemsiler gibi şeylerle geçirdim sonra beni gerçekten değiştiren şeyleri keşfettim önce biri sonra diğer ikisi ok?.

Ve bunlar gerçekten öyle bi gaz verme değil mesela dışarı çıkınca  i anksiyete olurdu. Rahat hissedemezdim. Ama bunları uygulamaya başlayınca lan resmen artık o kalabalık içinde dışarıda tepki veren heyecanlandıran daha doğru düzgün yürüyememe neden olan sinyal sistemi tam devreye girecekkken beynim ve aynı anda kalbim "şişşşt bi dkkaaa çarşı karışır birader. değiştik ulan biz şimdi siktr git burdan seni pislik " dedi lan.
Özellikle dün varya lan ciddi diyom bak neredeyse hiç bir anksiyete hissetmedim neredeyse hiç heyecanlanmadım dikkatim tam olarak yerindeydi. kendimi ezik "ııııiiyy mmmm sünepe" gibi değilde hergün seviişen , serkeş , kaslı, fit, kültürlü maddi manevi tavan olan tam bir alfa erkeği gibi hissettim lan.

Süperdi. Başım yere dönük yürürdüm (son5-6 aya kadar) fakat dün diğer iyi olduğum günlere göre de sanki daha bi şey böyle "üst, tepe" idim lan.
 (4-5 kızdan1-2 sinin beni kestiği de dikkatim kaçmadı. :|D tabi böyle olunca daha bi hoşuma gitti lan ben de onlar beni keserken bende hiç pas vermedim başka kızlara bakıyodum. Hoştu yani. :)

ama bugün biraz moral düştü  ama eee işte papaz her gün pilav yemez. Daha önceki yazılarımda dediğim gibi uyguladığım süreç inişli çıkılşlı.


Velasıl kelam.

Bu asosyalliğin, çekingenliğin, anksiyetenin (en azından kendimde ve bu süreci uygulayam onbinlerce kişinin tecrübelerinde gördüğüm gibi) çözümü var.

Var ki var.

Sağlıcakla kal kaardeşşş... Haydi kaçtım ben.











Yorumlar

Popüler Yayınlar